ماده 45 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط محبوبی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام. ماده 45 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط خسرو پناه

profile
up
down

با سلام.

کارفرما فقط در موارد ذیل می تواند از مزد کارگر برداشت نماید :

موردی که قانون صراحتا اجازه داده باشد .

 هنگامی که کارفرما به عنوان مساعده وجهی به کارگر داده باشد .

اقساط وام هایی که کارفرما به کارگر داده است طبق ضوابط مربوطه .

چنانچه در اثر اشتباه محاسبه مبلغی اضافه پرداخت شده باشد .

 مال الاجاره خانه سازمانی (که میزان آن با توافق طرفین تعیین گردیده است) در صورتی که اجاره ای باشد با توافق طرفین تعیین می گردد .

وجوهی که پرداختی آن از طرف کارگر برای خرید اجناس ضروری از شرکت تعاونی مصرف همان کارگاه تعهد شده است .

تبصره- هنگام دریافت وام مذکور در بند (ج) با توافق طرفین باید میزان اقساط پرداختی تعیین گردد .