ماده 54 گواهینامه بیمه شخص ثالث را از کجا پیگیری کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدمهدی عزیزی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید ،آیا ماده 54 بیمه شخص ثالث برای گواهی نامه بدون خدمت اجرا شده؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط روژین وفائی

profile
up
down

با سلام

بر اساس ماده 54 قانون بیمه شخص ثالث مصوب مجلس شورای اسلامی پیش بینی شده است كه گواهینامه‌ی رانندگی كه قبلاً به استناد ماده 10 قانون خدمت وظیفه عمومی صرفاً برای دارندگان كارت پایان خدمت یا مشمولین تعیین تكلیف شده قابل صدور بوده، بدون نیاز به ارائه كارت پایان خدمت و معافیت صادر شود

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

بله البته نکته جدیدتر اینکه امکان پرداخت خسارت هم بدون داشتن گواهینامه وجود دارد؛ اما بعد خسارت از طرف دریافت خواهد شد.

«طبق قانون، شرکت‌های بیمه باید خسارت را تحت هر شرایطی پرداخت می‌کردند. حال در صورتی که راننده مقصر و فاقد گواهینامه باشد، بیمه شخص ثالث خسارت شخص زیان دیده را پرداخت خواهید کرد؛ اما بعد از فرد مقصر تمامی مبلغ را دریافت می‌کند. حالا می‌تواند به صورت کامل یا قسطی باشد.»