ماده 86 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط سیف الله نواب در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

 با سلام. لطفا بفرمایید که ماده قانون 86 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سلیمان کلهر

profile
up
down

 با سلام.

شورای عالی حفاظت فنی مسئول تهیه موازین و آیین نامه های حفاظت فنی می باشد از اعضای ذیل تشکیل می گردد :

 وزیر کار و امور اجتماعی یا معاون او که رییس شورا خواهد بود .

معاون وزارت صنایع .

معاون وزارت صنایع سنگین .

معاون وزارت کشاورزی .

معاون وزارت نفت .

معاون وزارت معادن و فلزات .

 معاون وزارت جهاد سازندگی .

رییس سازمان حفاظت محیط زیست .

دو نفر از استادان با تجربه دانشگاه در رشته های فنی .

 دو نفر از مدیران صنایع .

دو نفر از نمایندگان کارگران .

 مدیر کل بازرسی کار وزارت کار و امور اجتماعی که دبیر شورا خواهد بود .

تبصره ۱- پیشنهادات شورا به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی رسیده و شورا در صورت لزوم می تواند برای تهیه طرح آیین نامه های مربوط به حفاظت فنی کارگران در محیط کار و انجام سایر وظایف مربوط به شورا ، کمیته های تخصصی مرکب از کارشناسان تشکیل دهد .

تبصره ۲- آیین نامه دخلی شورا با پیشنهاد شورای عالی حفاظت فنی به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی خواهد رسید .

تبصره ۳- انتخاب اساتید دانشگاه ، نمایندگان کارگران و نمایندگان مدیران صنایع مطابق دستورالعملی خواهد بود که توسط  شورای عالی حفاظت فنی تهیه و به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی خواهد رسید