ماده 97 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط زهره مهدوی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام.لطفا بفرمایید  ماده 97 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جهان فر

profile
up
down

با سلام.

اشتغال در سمت بازرسی کار منوط به گذراندن دوره های آموزش نظری و علمی در بدو استخدام است .

  • تبصره- آیین نامه شرایط استخدام بازرسان کار و  کارشناسان بهداشت کار با پیشنهاد مشترک وزارت کار و امور اجتماعی ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سازمان امور اداری و استخدامی به تصویب هیات وزیران خواهد رسید . این شرایط به نحوی تدوین خواهد شد که ثبات و استقلال شغلی بازرسان را تامین کند و آنها را از هر نوع تعرض مصون بدارد .