مالیات عیدی 1402 چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط حمید جم در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام . مالیات عیدی کارمندان برای سال 1402 چقدر هستش ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. مالیات عیدی به این صورت محاسبه میشه که به اندازه حداقل حقوقی که معاف از مالیات هست، مشمول مالیات نمیشه و به مابقی دریافتی مالیات تعلق میگیره. به طور مثال اگر مطابق با مبلغ اعلامی وزارت کار، حداقل حقوق سال 1401، 5.600.000 تومان باشد، در صورتی که فرد 8 میلیون تومان عیدی دریافت کند، 5.600.000 تومان آن از مالیات معاف است و به مابقی آن (در این مثال 2.400.000 تومان) مالیات عیدی با نرخ 10 درصد تعلق میگیرد