مالیات نقل و انتقال مغازه چگونه محاسبه می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط میثم مرادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر. من به تازگی مغازه خریدم و میخواستم بدونم مالیات نقل و انتقال اون چطور و بر چه مبنایی محاسبه میشه؟

ممنون میشم توضیح بدین

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فراز علیزاده

profile
up
down

با سلام

ماده 59 ـ نقل و انتقال قطعی املاک به مأخذ ارزش معاملاتی و به نرخ پنج درصد (5%) و همچنین انتقال حق واگذاری محل به ‌مأخذ وجوه دریافتی مالک یا صاحب حق و به نرخ دو درصد (2%) در تاریخ انتقال از طرف مالکان عین یا صاحبان حق مشمول مالیات ‌می‌باشد.

تبصره 1 ـ چنانچه برای مورد معامله ارزش معاملاتی تعیین‌ نشده باشد، ارزش معاملاتی نزدیکترین محل مشابه مبنای محاسبه ‌مالیات خواهد بود.

تبصره 2 ـ حق واگذاری محل از نظر این قانون عبارت است ازحق کسب یا پیشه یا حق تصرف محل یا حقوق ناشی از موقعیت ‌تجاری محل‌.

با احترام