مبالغ پرداختی به کارگر در صورت انجام اضافه کار جزء کدام یک است؟ حق السعی، مزد یا مزایای انگیزه ای؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام.

مبالغ پرداختی به کارگر در صورت انجام اضافه کار جزء کدام یک است؟ حق السعی، مزد یا مزایای انگیزه ای؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

با توجه به تعاریف مزد، حق السعی و مزایای انگیزه ای و اینکه دریافتی بابت اضافه کار با توجه به ساعات انجام کار مازاد بر ساعات قانونی است، این مبلغ پرداختی جزء هیچ کدام نیست.

نکته: ان دسته از اضافه کاری که هر ماهه به صورت مقطوع کار اضافی بدون تایید مدیر یا سرپرست انجام میشه جزء مزد محسوب می شود