محاسبه سود و زیان خروج شریک به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط امیروالا سیف در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من اسفند 1400 برای خرید لوازم مغازه با یک نفر شریک شدم و ایشون 150 میلیون برای خرید لوازم به من داد. تو این مدت قیمت بغضب لوازک دو برابر و بغضی حدود 70% گرون تر شده. الان ایشون میخواد که پولش رو بگیره و دیگه شریک نباشه. من سود ایشون رو چطور باید حساب کنم؟ بر مبنای همون 150 میلیونی که آورده داشته؟ یا ارزش فعلی لوازم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین اقتداری

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر باشه. کاملا بستگی به توافق بین شما و ایشون داره. اینکه توافق کردین ایشون این مبلغ رو برای خرید بده و در انتها مبلغ مشخصی سود دریافت کنه. یا اینکه 150 میلیون بابت خرید وسایل بده و در پایان شراکت به انداره ی ارزش روز وسایل سود برداره و یا هر مدل دیگه ای.