مدت زمان پرداخت بیمه بیکاری چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط ماهان مولوی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر. میخواستم بدونم که حقوق بیمه بیکاری برای فردی که حدود 11 ماه سختی کار داره، چند ماه واریز میشه

با سپاس از پاسخگویی شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

با سلام

جالب است بدانید که مدت زمان پرداخت بیمه بیکاری به سابقه پرداخت حق بیمه خود فرد بستگی دارد. اما به طور کلی افراد مجرد 36 ماه و افراد متاهل 50 ماه میتوانند از بیمه بیکاری استفاده کنند. در خصوص سوال مطرح شده هم باید بگوییم که حداقل زمان اشتغال کار برای دریافت بیمه بیکاری 6 ماه است و با این اوصاف شما مشمول دریافت بیمه بیکاری خواهید شد.