مراحل و مدارک لازم برای گرفتن پروانه کسب

report گزارش

سوال شده توسط تهمتن در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید لطفا مدارکی که برای گرفتن پروانه کسب لازم هست رو توضیح بدید. ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر

مراحل لازم برای اخذ پروانه کسب

  • ارائه درخواست کتبی متقاضی پروانه کسب
  • ثبت درخواست و ارائه رسید به متقاضی برای اخذ جواز کسب توسط مراجع ذی صلاح
  • بازدید از محل واحد صنفی و ارائه گزارش اخذ جواز کسب توسط کمیسیون بازرسی اتحادیه
  • بررسی درخواست متقاضی پروانه کسب در جلسه هیئت مدیره و ارائه پاسخ کتبی به او
  • صدور و اخذ جواز کسب

ارائه مدارک به منظور تعیین وضعیت ملکی واحد صنفی در این مرحله از صدور و اخذ جواز کسب انجام می‌شود

  • سند مالکیت (به نام متقاضی)
  • اجاره نامه رسمی (به نام متقاضی)
  • اجاره نامه عادی با اخذ تعهد محضری (به نام متقاضی)
  • مبایعه نامه (به نام متقاضی)
  • ارائه حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم سند اجاره
  • ارائه رسید پرداخت اجاره بهای معتبر
  • ارائه قرارداد اجاره محل کسب با ادارات و سازمان‌های دولتی، نهاد‌ها، شهرداری، شرکت‌های تعاونی مسکن  و.... به منظور دریافت جواز کسب