معافیت مالیاتی سالانه برای اشخاص حقوقی در سال 1400 چه میزان است ؟

report گزارش

سوال شده توسط علی توسلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. معافیت مالیاتی سالانه برای اشخاص حقوقی در سال 1400 چه میزان است ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام و ادب.

در سال ۱۴۰۰ طبق این جدول از حقوق کارکنان مالیات کسر خواهد شد و تا مبلغ ۴ میلیون تومان معاف از مالیات است. در سال گذشته تا مبلغ ۳ میلیون تومان معاف از مالیات بود.

پایه اول:

از مبلغ ۴ میلیون تومان تا ۱۰ میلیون تومان ۱۰% مالیات کسر می‌شود که اکثریت کارکنان در همین پایه حقوقی هستند. مثال:

مالیات حقوق هفت میلیون و دویست هزار تومان را حساب می‌کنیم

تا چهار میلیون که مالیات ندارد پس

۷/۲۰۰/۰۰۰ – ۴/۰۰۰/۰۰۰ = ۳/۲۰۰/۰۰۰

حالا ۱۰%  آن را حساب می‌کنیم که می شود ۳۲۰ هزار تومان

پس مالیات حقوق هفت میلیون و دویست هزار تومان، ۳۲۰ هزار تومان می‌شود.

پایه دوم:

از مبلغ ۱۰ میلیون تومان تا ۱۴ میلیون تومان ۱۵% درصد مالیات کسر خواهد شد. مثال:

مالیات حقوق دوازده میلیون و پانصد هزار تومان را محاسبه می‌کنیم

۴ میلیون تومان از آن که مالیات ندارد.

از ۴ میلیون تا ۱۰ میلیون آن که ۱۰% مالیات دارد مالیاتش ۶۰۰ هزار تومان می شود.

مازاد بر ۱۰ میلیون تومان، دو میلیون و پانصد هزار تومان است که ۱۵% مالیات آن را حساب می‌کنیم.

مالیات مبلغ بین ۱۰ میلیون تا دوازده میلیون و پانصد هزار تومان هم می شود ۳۷۵هزار تومان که با ۶۰۰ هزار تومان پایه قبلی جمع می‌کنیم

پس مالیات حقوق دوازده میلیون و پانصد هزار تومان، ۹۷۵ هزار تومان می‌شود.

پایه سوم:

از مبلغ ۱۴ میلیون تومان تا ۲۰ میلیون تومان ۲۰% مالیات کسر می‌شود.

پایه چهارم:

از مبلغ بیشتر از ۲۰ میلیون تومان نیز ۲۵% مالیات کسر می‌شود.