مناطق کمتر توسعه یافته شامل معافیت مالیاتی کدام اند؟

report گزارش

سوال شده توسط اشکان اکبری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. لطفا بفرمایید لیست مناطق کمتر توسعه یافته که شامل معافیت مالیاتی ماده 132 قانون مالیات های مستقیم و 50% بخشودگی مالیات بر حقوق موضوع ماده 92 قانون جدید مالیات های مستقیم می شوند، کجا دردسترس است ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

سلام.

شهرستان کمتر توسعه یافته /استان

چاراویماق/ آذربایجان شرقی

کلیبر آذربایجان شرقی-ورزقان آذربایجان شرقی

اشنویه آذربایجان غربی-بوکان آذربایجان غربی-پلدشت آذربایجان غربی-پیرانشهر آذربایجان غربی-تکاب آذربایجان غربی-چالدران آذربایجان غربی-چایپاره آذربایجان غربی-سردشت آذربایجان غربی-شاهین دژ آذربایجان غربی-شوط آذربایجان غربی

بیله سوار اردبیل-گرمی اردبیل

فریدونشهر اصفهان

آبدانان ایلام-دره شهر ایلام-دهلران ایلام-شیروان و چرداول ایلام-ملکشاهی ایلام-مهران ایلام

تنگستان بوشهر-جم بوشهر-دیر بوشهر-دیلم بوشهر-کنگان بوشهر-گناوه بوشهر

اردل چهارمحال و بختیاری-کوهرنگ چهارمحال و بختیاری-بشرویه خراسان جنوبی-درمیان خراسان جنوبی

سرایان خراسان جنوبی-سر بیشه خراسان جنوبی-فردوس خراسان جنوبی-نهبندان خراسان جنوبی

تایباد خراسان رضوی-تخت جلگه خراسان رضوی-تربت جام خراسان رضوی-جغتای خراسان رضوی-جوین خراسان رضوی-خواف خراسان رضوی-درگز خراسان رضوی-زاوه خراسان رضوی-سرخس خراسان رضوی-کلات خراسان رضوی-جاجروم خراسان شمالی-گرمه خراسان شمالی-مانه و سملقان خراسان شمالی

امیدیه خوزستان-اندیکا خوزستان-ایذه خوزستان-باغ ملک خوزستان-خرمشهر خوزستان-دشت آزادگان خوزستان-رامشیر خوزستان-شادگان خوزستان-گتوند خوزستان-لالی خوزستان-مسجد سلیمان خوزستان-هفتگل خوزستان-هندیجان خوزستان-هویزه خوزستان

ایجرود زنجان-طارم زنجان-ماه نشان زنجان

ایرانشهر سیستان و بلوچستان-چاه بهار سیستان و بلوچستان-خاش سیستان و بلوچستان-دلگان سیستان و بلوچستان-زابل سیستان و بلوچستان-زابلی سیستان و بلوچستان-زهک سیستان و بلوچستان-سراوان سیستان و بلوچستان-سرباز سیستان و بلوچستان-سیب و سوران سیستان و بلوچستان-کنارک سیستان و بلوچستان-هیرمند سیستان و بلوچستان-نیک شهر سیستان و بلوچستان

حنج فارس-رستم فارس-زرین دشت فارس-فراشبند فارس-قیرو کارزین فارس-مهر فارس

بانه کردستان-بیجار کردستان-دهگلان کردستان-دیواندره کردستان-سرو آباد کردستان-سقز کردستان-مریوان کردستان

جیرفت کرمان-رودبار جنوب کرمان-ریگان کرمان-عنبرآباد کرمان-فهرج کرمان-قلعه گنج کرمان-کوهبنان کرمان-کهنوج کرمان-منوجان کرمان

پاوه کرمانشاه-ثلاث باباجانی کرمانشاه-جوانرود کرمانشاه-دالاهو کرمانشاه-روانسر کرمانشاه-سرپل ذهاب کرمانشاه-قصر شیرین کرمانشاه-گیلانغرب کرمانشاه

بهمئی کهگیلویه و بویر احمد-دنا کهگیلویه و بویر احمد-کهگیلویه کهگیلویه و بویر احمد

کلاله گلستان-گمیشان گلستان-مراوه تپه گلستان

دلفان لرستان

سواد کوه مازندران

کمیجان مرکزی

ابوموسی هرمزگان-بستک هرمزگان-بشاگرد هرمزگان-پارسیان هرمزگان-جاسک هرمزگان-حاجی آباد هرمزگان-خمیر هرمزگان-سیریک هرمزگان

رزن همدان-کبودرآهنگ همدان

ابرکوه یزد-خاتم یزد