مهلت پرداخت مالیات بر عملکرد ابرازی چه زمانی هست؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدرضا بنی اسدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر میخوام بدونم مهلت پرداخت مالیات بر عملکرد ابرازی چه زمانی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شیرین رحیم زاده

profile
up
down

با سلام. بر طبق قانون 110 مالیات های مستقیم، برای اشخاص حقیقی ارسال اظهارنامه عملکرد، ترازنامه و صورت سود و زیان تا 3 ماه بعد مهلت دارد و برای اشخاص حقوقی تا 4 ماه بعد. و در نهایت پس از ارسال اظهارنامه عملکرد زمان پرداخت مالیات ابرازی است.

برای مثال در صورتی که شما اظهارنامه را در هر روزی از یک ماه ارسال نمایید، مهلت پرداخت مالیات ابرازی تا پایان همان ماه خواهد بود.