موارد معاف از پرداخت مالیات حقوق در سال 1402

report گزارش

سوال شده توسط رها سنایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام مجدد . این رو هم میفرمایید که مواردی که معاف از پرداخت مالیات حقوق هستند چی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام وقت بخیر. موارد از پرداخت مالیات حقوق معاف هستند

1.    معافیت سالانه که توسط دولت اعلام می‌شود و برای سال 1402 رقم 84 میلیون تومان در کل سال است.

2.    سنوات، خسارت اخراج، حقوق ایام مرخصی استفاده نشده، حقوق بازنشستگی یا مستمری پرداختی به وراث که به هنگام بازنشستگی یا از کارافتادگی به حقوق بگیر پرداخت می‌شود.

3.    هزینه‌های سفر و فوق العاده ماموریت

4.    عیدی و پاداش اخر سال به میزان یک دوازدهم معافیت سالانه

5.    مزایای غیرنقدی به میزان دو-دوازدهم معافیت سالانه

6.    هزینه‌های درمان (شامل دو-هفتم بیمه تامین اجتماعی کارمند؛ و بیمه‌های تکمیلی خود و اعضای خانواده)

7.    حقوق نیروهای مسلح