میزان مالیات بر ارث چگونه تعیین میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید آژند در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام.میزان مالیات بر ارث چگونه محاسبه میشود؟آیا فرمول خاصی دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیررضا سنجری

profile
up
down

با سلام. مالیات بر ارث بر اساس قانون مالیات های مستقیم محاسبه می شود و بستگی به این دارد که وارث از کدام طبقه باشد.

سهم الارث هر یک از وراث طبقه اول مبلغ 000/000/30 ریال به عنوان

معافیت کسر و مابقی با شرح ذیل الذکر مشمول مالیات می گردند.

طبق ماده 20 قانون مالیاتهای مستقیم در خصوص وراث طبقه اول تا مبلغ

50 میلیون ریال معادل 5 درصد،

 مازاد بر مبلغ 50 میلیون ریال تا مبلغ 200 میلیون ریال ، معادل 15

درصد،

مازاد بر مبلغ 200 میلیون ریال تا مبلغ 500 میلیون ریال  معادل 25 درصد

و مازاد بر مبلغ 500 میلیون ریال معادل 35 درصد می باشد.