نحوه اعتراض به مبلغ مالیات و برگ تشخیص مجدد چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط سید محمد قاضی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. برای شرکت بنده 10 میلیون مالیات ثبت کردند و بعد از اینکه ما اعتراض زدیم مبلغ برگ تشخیص مجدد دو برابر شده بود! ما چگونه باید به این شرایط اعتراض کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیررضا سنجری

profile
up
down

سلام. بنده نمیدانم براساس چه مدارک و شواهدی به مالیات اضافه شده اما به طور کلی برای اعتراض باید به کمیسیون حل اختلاف با حضور شورای عالی مالیاتی و دیوان عدالت درخواست اعتراض دهید.

البته به احتمال زیاد باید بخشی از آن را پرداخت کنید که تا پاسخ

اعتراض ها مشخص می‌شود مشمول جریمه نشوید.