نحوه بیمه کردن افراد دورکار

report گزارش

سوال شده توسط فاتحی در دسته بندی بیمه اجباری پرسنل و کارکنان

پروفایل
up
down

با سلام. بنده یک شرکت تازه تاسیس در تهران دارم.تعداد اعضای شرکت کم است و دو نفر از اعضای برنامه نویس شرکت ساکن اصفهان هستند.

با وجود این شرایط چگونه میشود این افراد را بیمه کرد؟ چون این افراد دورکار هستند اگر در لیست بیمه رد شوند و بازرس تامین اجتماعی برای بازرسی به محل شرکت بیاید، مشکلی ایجاد می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

البته این افراد می توانند از بیمه مشاغل آزاد استفاده کنند.

«افرادی که حرفه و شغل آزاد دارند یا تحت عنوان کارفرما در حال فعالیت هستند، می‌توانند تحت پوشش بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی قرار بگیرند.»