نحوه ثبت فاکتور خرید و فروش در سامانه مودیان برای شرکت پیمانکاری

report گزارش

سوال شده توسط مهشید آشتیانی در دسته بندی سامانه مودیان

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید . ما یک شرکت پیمانکاری هستیم. آیا فاکتورهای خرید رو هم باید در سامانه مودیان ارسال کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی ایدنی

profile
up
down

سلام سلامت باشید. خیر شما فقط موظف به ارسال صورتحساب های فروش هستید و نیازی به ثبت فاکتوذ فروش نیستۀ، درمورد خرید های انجام شده توسط شما، فروشنده موظف هست که فاکتور فروش خودش رو ثبت کنه و شما به عنوان خریدار 30 روز مهلت دارید که اون فاکتور رو تایید یا رد کنید.