سوال شده توسط رها اسماعیل زاده در دسته بندی حسابداری
سلام وقتتون بخیر. ما یک فست فود داریم و تو سیستم حسابداری وقتی فاکتور فروش صادر میشه گاهی اشتباه میشه و موجودی از انبار کم نمیشه. ما چطور باید عمل کنیم که وقتی فاکتور فروش صادر میشه از موجودی انبار موارد اولیه کم بشه؟
1 پاسخ به این سوال داده شده
پاسخ داده شده توسط فیاض بخش
سلام وقت بخیر. روشتون اشتباه هستش. بهترین روش حسابداری برای رستوران ها و فست فود و ساندویچی ها به این صورت هست که طوری سیستم حسابداری رستوران رو تنظیم بکنید که پایان زمان کاری بتونید موجودی مواد اولیه فروخته شده رو خودتون به شکل دستی از موجودی انبار مواد اولیه کسر کنید.
برای ثبت پاسخ جدید، واردشده / ثبت نام کنید.