نحوه صحیح حسابداری برای رستوران ها و فست فودها چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط رها اسماعیل زاده در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر. ما یک فست فود داریم و تو سیستم حسابداری وقتی فاکتور فروش صادر میشه گاهی اشتباه میشه و موجودی از انبار کم نمیشه. ما چطور باید عمل کنیم که وقتی فاکتور فروش صادر میشه از موجودی انبار موارد اولیه کم بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فیاض بخش

profile
up
down

سلام وقت بخیر. روشتون اشتباه هستش. بهترین روش حسابداری برای رستوران ها و فست فود و ساندویچی ها به این صورت هست که طوری سیستم حسابداری رستوران رو تنظیم بکنید که پایان زمان کاری بتونید موجودی مواد اولیه فروخته شده رو خودتون به شکل دستی از موجودی انبار مواد اولیه کسر کنید.