نحوه محاسبه مالیات دارندگان کارت بازرگانی

report گزارش

سوال شده توسط رها اسماعیل زاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام و عرض ادب. لطفا راهنمایی بفرمایید که اگر شخصی کارت بازرگانی داشته باشه و باهاش برای یک وارد کننده ی کالا ، کالایی رو به کشور وارد کنه مشمول پرداخت مالیات هست؟ مالیاتش چطور محاسبه میشه

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فیاض بخش

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر . ببینید اگر کالا رو به صورت قانونی وارد کردید 4% از شما کسر میکنند تا بعدا به پرونده مالیاتی رسیدگی بشه. اما دقت کنید که انجام این کاری که فرمودین، یعنی وارد کردن کالا با کارت بازرگانی یک نفر دیگه از لحاظ قانونی جرم هست مگز اینکه شما به صورت قانونی به شخص وکالت داده باشید برای استفاده از کارت و اسنادش هم موجود باشه. موفق باشید.