نحوه محاسبه مالیات کارت بازرگانی اشخاص حقیقی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط محدثه کیاء در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. نحوه محاسبه مالیات کارت بازرگانی اشخاص حقیقی به چه صورت است؟ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد علی کیوان

profile
up
down

با سلام.

نحوه محاسبه درامد مشمول مالیات و نرخهای مالیاتی به ترتیب در مواد 93 و 105و 131 ق.م.م به صراحت ذکر شده

در امد مشمول مالیات = فروش منهای بهای خرید و هزینه ها و کسر استهلاکات و معافیت ها و بخشودگی ها

نرخ مالیات اشخاص حقوقی طبق ماده 105و اشخاص حقیقی طبق نرخهای ماده 131 ق.م.م