نرخ مالیات عیدی چند درصد است؟

report گزارش

سوال شده توسط حمید جم در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید میشه بفرمایید نرخ مالیات عیدی چند درصد هستش؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام سلامت باشید. مالیات عیدی تا سقف حداکثر 7 برابر حداکثر حقوق با نرخ 10% محاسبه میشه. یعنی در صورتی که شما به طور مثال 12 میلیون تومان عیدی دریافت کنید، معدل یک پایه حقوق آن ( 5.600 برای سال 1401) معاف از مالیات است و به مانده 10% مالیات عیدی تعلق میگیرد

اگر عیدی دریافتی بیشتر از 7 برابر حداقل حقوق باشد، به ما به التفاوت بیشتر از 7 برابر،20% مالیات عیدی تعلق میگیرد.