نشانی و شماره تلفن اداره دارایی و سازمان امور مالیاتی قم

report گزارش

سوال شده توسط بوجاریان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر من نشانی و شماره تلفن اداره دارایی و سازمان امور مالیاتی قم رو می خواستم. خیلی ممنون از پاسخگوییتون.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آقاخواه

profile
up
down

سلام. این خدمت شما:

شهر قم بلوار آزادگان بین کوی 19 و 21

استان قم 55 متری عماریاسر نبش کوی 22

شماره تماس: ۳۶۱۶۴۱۰۰

شهر قم و شهر کهک و روستاهای تابعه   بلوار آزادگان بین کوی 19 و 21

شهر قم و شهر جعفریه و روستاهای تابعه و دامشهر   خ امام نبش کوی 52

شهر قم و شهر سلفچگان و روستاهای تابعه بلوار امین نبش ک 19

شهر قم و شهر دستجرد و روستاهای تابعه   بلوار آزادگان بین کوی 19 و 21

شهر قم و شهر قنوات و روستاهای تابعه و شهرک صنعتی محمود آباد و شهرک صنعتی شکوهیه بلوار آزادگان بین کوی 19 و 21

(محدوده اداره 6206-6207-6209 حقیقی) و (محدوده اداره 6210 حقیقی) و (محدوده اداره 6201-6202-6203 حقیقی) خ امام نبش کوی 52