نمونه اعتراض به برگه تشخیص مالیات و متن نامه اعتراض

report گزارش

سوال شده توسط آرمان حیدری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. دوستان اگر کسی نمونه اعتراض به برگه تشخیص مالیات رو به همراه نامه اعتراض به مالیات رو داره، ممنون میشم با من share کنه

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جعفر عظیمی

profile
up
down

سلام

نمونه اعتراض خدمت شما

نمونه متن ( تعدیل مبلغ مالیات )

به نام خدا

ریاست محترم امور مالیاتی …………

احتراماً در خصوص مبلغ مندرج در برگ تشخیص مالیات اعتراض داشته و خواستار تعدیل آن را دارم.

با تشکر

امضاء

____________________________

نمونه متن ( ناعادلانه بودن مبلغ مالیات )

به نام خدا

ریاست محترم امور مالیاتی …………

احتراماً با توجه به ناعادلانه بودن مبلغ مالیات و رکود شدید بازار، خواستار تعدیل کلی آن را دارم.

با تشکر

امضاء

_____________________________

نمونه متن ( تشابه اسمی )

به نام خدا

ریاست محترم امور مالیاتی …………

احتراماً به عرض می رساند با توجه به تشابه اسمی شرکت / شخص / فروشگاه …………. با واحد صنفی / شرکت …………. اینجانب، خواستار رفع تعرض مالیاتی را دارم.

با تشکر

امضاء