هزینه عوارض نوسازی و عمران شهری بر عهده کیست؟

report گزارش

سوال شده توسط مختاری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام

هزینه عوارض نوسازی و عمران شهری که از طرف شهرداری تعیین می شود بر عهده مالک است یا مستاجر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد علی برزگر

profile
up
down

با سلام

عوارض نوسازی و عمران شهری ناشی از مالکیت ملک است این درصورتی است که مستاجر استفاده کننده از منافع است. اما مستاجر هزینه این عوارض را پرداخت کرد قابل قبول است، به شرطی که اولا در قراداد توافق شده باشد که این هزینه را مستاجر از طرف موجر پرداخت می کند دوما این مبلغ روی هزینه اجاره ثبت شود و بر همین اساس، مالیات باید محاسبه و کسر شود.