وجاهت قانونی متمم ارزش افزوده

report گزارش

سوال شده توسط محسن رادصفت در دسته بندی سامانه مودیان

پروفایل
up
down

سلام درسال 1396برک مطالبه مالیات مشاغل بعد از بند 3شدن براساس گزارش اولیه ممیز مالیات صادر گردید که در مهلت قانونی پس از ارائه اسناد ومدارک درقالب ماده 238و239 گزارش اولیه رد واداره مالیاتی مدارک ما را قبول وبراساس آن عملکرد قطعی وپرداخت گردید وپس از آن ارزش افزوده با کمی بالاتر درقالب ماده 138و139قطعی وپرداخت گردید پس ازچند سال درتاریخ 1402به تراکنش های بانکی سال 96رسیدگی شد ورقم عملکرد تایید گردید ودر گزارش تراکنش بانکی قید گردید که عملکرد شامل متمم نمی باشد ولی در ذیل گزارش رقم اولیه کارشناسی که در ماده 238رد گردید قید شده که شامل متمم ارزش افزوده مشود ایا این موضوع دارای وجاهت قانونی میباشد باتوجه به اینکه عملکرد در تراکنشها شامل متمم نشده .ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

البته که باید فروش شما اثبات شود و اگر گزارشی از طرف دیگران برای شما در معاملات فصلی ارسال نشده باشد میتوانید دفاع کنید ولی ارزش افزوده میتواند براساس برگ تشخیص عملکرد برگ مطالبه ارزش افزوده صادر کند