پس از ثبت نام در سامانه کارا چه اتفاقی می افتد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی اسکندری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام من در سامانه کارا ثبت نام کرده ام و الان سوالم این است که پس از ثبت نام دقیقا چه اتفاقی می افتد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

با سلام. بعد از این که اطلاعات شما وارد سامانه کارا شد و همچنین به تایید نهایی رسید، برای تامین اعتبار، طرح به بانک معرفی می شود و به شخص متقاضی پیام پذیرش و تایید ارسال می گردد. بانک های عامل پس از این که اهل بودن کارآفرین و یا سرمایه گذاران را بررسی کردند اگر طرح توجیه فنی و اقتصادی داشت آن را در صف دریافت وام اشتغال می گذارند.

وزارت کار سعی بر این دارد که انجام تمامی فرآیند های معرفی و تصویب طرح متقاضیان زودتر انجام شده و آنقدر طولانی نگردد و دیگر این که براساس الویت های همان منطقه و براساس میزان پیشرفت طرح ها، منابع پرداخت گردد.