تفاوت بین پیش پرداخت و علی الحساب چیست ؟

report گزارش

سوال شده توسط غزال جوادی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

تفاوت بین پیش پرداخت و علی الحساب چیست ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود غلامیان

profile
up
down

طبق تعاریف پیش پرداخت مبلغی است که قبل از ارائه یا دریافت خدمات پرداخت می کنیم . در حسابداری دولتی یک نوع دارایی دائمی محسوب می شود . طبق مقررات موجود پیش پرداخت از محل اعتبارات و بر اساس حکم و قراردادهای پیش از انجام تعهد منظور می گردد .

علی الحساب در مواقعی صورت می گیرد که مقداری از کار انجام شده است و کسی که خدمات مورد نظر ما را انجام می دهد در ازای دریافت مبلغی به عنوان علی الحساب کار را ادامه خواهد داد ، که در این حالت مبلغ پرداختنی به عنوان علی الحساب منظور می گردد . علی الحساب به معنای پرداخت مبلغی بر طبق مقررات و به منظور ادای قسمتی از تعهد می باشد.