چگونه برای مالیات اثبات کنیم که درآمد دستگاه کارتخوان برای ما نیست؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد قاسمعلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. میخواهم بدانم اگر دستگاه کارتخوان به نام من باشد ولی درآمد مربوط شخص دیگری باشد چه کار باید بکنم تا بتوانم ثابت کنم درآمد متعلق به من نیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی عباسی

profile
up
down

باسلام با توجه به تبصره موضوع 157 تراکنش ها اگر برای فرد دیگری باشد باید رابطه بین کارگر و کارفرمایی مشخص شود و اظهارنامه قضایی به اسم کسی که درآمد اصلی متعلق به آن است فرستاده شود.