چگونه میتوان خطای تاريخ ترک کار /شروع كار بيمه شده با با تاريخ عملکرد ليست مطابقت ندارد را رفع کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط شبنم در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

سلام

ترک کار کارمندی تاریخ ۰۷/۰۷ می باشد برای ثبت ترک کار در ماه ابان با خطای " تاريخ ترک کار /شروع كار بيمه شده با با تاريخ عملکرد ليست مطابقت ندارد" مواجه میشویم

چگونه میتوان مشکل را حل کرد ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوشین وکیلی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. احتمالا به اشتباه دارید پایان کار ایشون رو در لیست آّبان وارد میکنید. شما به عنوان کارفرما باید از اولین روز تا آخرین روز کارکرد کارمند براش حق بیمه پرداخت کرده باشید و پایان کار ایشون باید مطابق با آخرین روز کارکرد باشه که شما فرمودین 7/7 هست. یعنی از روزی که شروع به کار کردن تا تاریخ 7/7 براشون حق بیمه پرداخت شده و بعد باید تاریخ ترک کار رو هم در همون لیست مهر ماه و تاریخ 7/7 ثبت کنید.