چگونه می توان نام کاربری و کلمه عبور نرم افزار مالیات حقوق را بدست آورد؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه قره خانلو در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و احترام. بنده نرم افزار مالیات حقوق و دستمزد را دانلود کرده ام. برای برای ورود به این نرم افزار از من کلمه عبور و رمز می خواهد. از چه راهی میتوانم این اطلاعات را بدست آورم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

عرض ادب و احترام

برای دریافت نام کاربری و رمز عبور نرم افزار مالیات حقوق می توانید به اداره دارایی نزدیک محل کار یا زندگی خود مراجعه کنید و بعد از مشخص شدن کلاسه و شماره پرونده خود به راحتی وارد سامانه شوید.