چگونه می توان پس وقفه در پرداخت حق بیمه دوباره برای ادامه بیمه اقدام کرد ؟

report گزارش

سوال شده توسط مینا در دسته بندی بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد

پروفایل
up
down

سلام و خسته نباشید من حدود سه سال حق بیمه مشاغل آزاد پرداخت کردم و حدود دو سال است که در توانم نبود ادامه دهم و الان میخواهم ادامه بدهم لطفا راهنمایی کنید چکار باید کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام ، باید در موعد مقرر حق بیمه خود را واریز نمایید در بیمه های خویش فرما در غیر اینصورت قرارداد شما فسخ می شود و باید دوباره درخواست برای بیمه شدن نمایید.

سوابق بیمه واریز قبلی برای شما محفوظ است.