کف پرداخت مالیات چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط سارا گلرخیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب .بنده کارگرم و حقوقم در ماه کمتر از سه تومن است آیا مشمول پرداخت مالیات هستم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضا علویان

profile
up
down

سلام. براساس بند الف تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور که به موجب آن سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۶۶/۱۲/۳ واصلاحات بعدی آن درسال ۱۳۹۵, مبلغ یکصد و پنجاه و شش میلیون (۱۵۶،۰۰۰،۰۰۰) ریال درسال تعین شده است و براساس ماده ۸۵ قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب ۹۴/۴/۳۱ ،نرخ مالیات بردرآمد حقوق کارکنان دولتی و غیر دولتی مازاد برمبلغ مذکور و تا ۷ برابر آن مشمول مالیات سالانه دردرصد(۱۰%) ونسبت به مازادآن بیست درصد(۲۰%) است ، بنابراین پرداخت کنندگان حقوق در بخش دولتی و غیر دولتی مکلفند حسب مقررات ماده ۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم ، مالیات بردرآمد حقوق پرداختی یا تخصیصی به کارکنان خود درسال ۹۵ را طبق مقررات ماده ۸۵ قانون  یاد شده محاسبه و کسر و تاپایان ماه بعد ضمن انجام سایر تکالیف قانونی به اداره امورمالیاتی محل پرداخت کنند.