گرفتن حقوق با 11 سال سابقه بیمه مشاغل آزاد

report گزارش

سوال شده توسط سمیه عبدالخانی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

خانم ۴۰ ساله هستم با ۱۱ سال سابقه بیمه مشاغل آزاد کی میتونم حقوق بگیرم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

خانمها- 1- با ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه می‌تواند بازنشسته شود.۲-فرد تحت پوشش با ۵۵ سال سن و حداقل ۲۰ سال سابقه می‌تواند درخواست بازنشستگی کند.

۳-فرد تحت پوشش با ۴۲ سال سن برای مشمولان قانون کار و ۲۰ سال سابقه می‌تواند بازنشسته شود.

*در خصوص این گروه از بیمه شدگان، در صورتی که مستمری استحقاقی از حداقل حقوق سال مربوطه کمتر باشد، تا حداقل حقوق افزایش نمی یابد.

۴- فرد تحت پوشش با داشتن ۳۵ سال سابقه بدون شرط سنی می‌تواند بازنشسته باشد.