گروه بندی جدید مشاغل به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط غفاری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

گروه بندی جدید مشاغل به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط الهی

profile
up
down

گروه بندی جدید مودیان صاحبان مشاغل طبق آیین نامه ابلاغی در خصوص ماده۹۵ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم

گروه اول

گروه دوم

گروه سوم

 بر اساس حجم فعالیت :

گروه اول:

مجموع مبلغ فروش کالاو خدمات سال قبل یا ده برابر درآمد مشمول مالیات قطعی شده (قبل از کسر معافیت ) طبق آخرین برگ مالیات قطعی (مجموع اصلی و متمم) عملکرد سال 1391 و به بعد که تاتاریخ پایان دی ماه سال قبل از شروع سال مالیاتی ابلاغ شده باشد ، هرکدام بیشتر از مبلغ 30/000/000/000 ریال باشد.

گروه دوم:

مجموع مبلغ فروش کالا و خدمات سال قبل یا ده برابر درآمد مشمول مالیات قطعی شده (قبل ازکسرمعافیت) طبق آخرین برگ مالیات قطعی (مجموع اصلی ومتمم) عملکرد سال 1391 و به بعد که تاتاریخ پایان دیماه سال قبل از شروع سال مالیاتی ابلاغ شده باشد ،

هرکدام بیشتر از 10/000/000/000 و تا 30/000/000/000 ریال باشد.

گروه سوم:

مودیانی که در گروه اول و دوم قرار نمی گیرند ، جز گروه سوم محسوب می شوند.