گروه های شغلی و مالیات مربوط به هر گروه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط واعظ در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

 با سلام. لطفا گروه‌های شغلی و مالیات مربوط به هر گروه را بفرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

با سلام و ادب.

گروه اول :این گروه از صاحبان مشاغل لازم است دفاتر روزنامه و کل یا سایر دفاتر حسب مورد دستی یا ماشینی ( مکانیزه - الکترونیکی ) متکی به اسناد و مدارک را نگهداری کنند .

گروه دوم : این گروه از صاحبان مشاغل باید برای هر سال مالیاتی اسناد و مدارک مربوط به معاملات خود از قبیل اسناد درآمدی فروش کالا یا ارائه خدمات و سایر درآمدها و اسناد خرید کالا ، خدمات و دارایی و سایر اسناد هزینه های انجام شده را به تفکیک و ترتیب تاریخ وقوع هر یک از رویدادهای مالی نگهداری و صورت درآمد و هزینه خود را ماهانه به شرح فرم ابلاغی بر اساس آن تنظیم نمایند .

گروه سوم :این گروه از صاحبان مشاغل باید برای هر سال مالیاتی اسناد و مدارک مربوط به معاملات خود از قبیل اسناد درآمدی فروش کالا یا ارائه خدمات و سایر درآمدها و اسناد خرید کالا و خدمات و سایر اسناد هزینه های انجام شده را نگهداری و خلاصه درآمد و هزینه سالانه خود را به شرح فرم ابلاغی تنظیم نمایند .