یک نرم افزار حسابداری خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

report گزارش

سوال شده توسط عباسعلی طوسی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

روزتون بخیر میخواستم بپرسم یک نرم افزار حسابداری خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه و از بین نرم افزارهای موجود در بازار، از نظر شما کدوم بهتر هستند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سعید

profile
up
down

یک نرم افزار حسابداری خوب باید تمامی امکانات مورد نیاز برای انجام امور حسابداری را داشته باشد و کار با آن آسان و بدون دردسر باشد. از طرفی اگر به دنبال پیدا کردن یک نرم افزار حسابداری هستید باید با توجه به نوع نیاز شرکتتان نرم افزار های مختلف را مقایسه کرده و هر کدام که متناسب با نوع کسب و کارتان است را انتخاب کنید.

در نهایت باز هم انتخاب یک نرم افزار برای حسابداری شرکت تا حد زیادی به نوع کسب و کار، میزان بودجه، نیاز های بخش مالی کسب و کار، میزان آشنایی بخش مالی با نرم افزار و ... بستگی دارد.

ما به شما استفاده از نرم افزار حسابداری آنلاین فینتو را پیشنهاد می کنیم؛ به این دلیل که این نرم افزار پوشش دهنده تمامی نیاز های یک کسب و کار هست و شما با هر نوع کسب و کاری و با انواع نیاز ها، می توانید به راحتی از این نرم افزار استفاده کنید. به لحاظ کاربری هم این نرم افزار بسیار ساده و راحت بوده به طوری که نیاز شما به راهنمایی پشتیبان تا حد زیادی پایین خواهد آمد و هیچ گونه نیازی به تحصیلات حسابداری آنچنانی و یا دانش به خصوص ندارد.