آدرس دفاتر ساتا در تبریز (آذربایجان شرقی)

report گزارش

سوال شده توسط سعید در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

درود و سلام. آدرس دفاتر خدمات الکترونیک یا ساتا بیمه نیرو های مسلح در تبریز رو میخواستم.

سپاس گزارم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسینی

profile
up
down

آذرشهر، روبروی شهرک ولیعصر(عج)، انتهای پل روگذر، جنب پست گاز

تبريز. خ پاستور بالاتر از كلانتري 15

اهر، خيابان امام خميني(ره)، جنب مغازه پیشگام

بناب، شهرک امام، خيابان فرمانداری، پایین تر از مخابرات، جنب مدرسه شاهد روشنایی قلم

تبریز، آبرسان، نرسيده به بيمارستان شمس، روبروي كوي پزشكان، پلاك 28

تبریز، خیابان آزادی ( از طرف چهارراه ابوریحان)، نرسیده به برج زمرد و زیرگذر انتهای شریعتی، اول کوچه شهید جوزاک

تبریز، خيابان حافظ، بالاتر از بیمارستان نور نجات، روبروی کانون جوانان، پلاك 90

تبریز، چهارراه لاله، ابتداي خيابان شهيد اشرفي لاله، بالاتر از بانك ملي پلاك 138 طبقه اول

تبریز، شهرک یاغچیان، اول خيابان مائده، پلاك 56

سراب، خيابان امام خميني(ره)، خ شهيد علوي، جنب فروشگاه اتكا، طبقه دوم، پلاك 6

عجب شیر، میدان نماز، خيابان عصمتیه، جنب بیمه پاسارگاد

مراغه، خ سعدی، نرسیده به فلکه آزادگان، جنب گرمابه دریا، پ 427

مراغه، ابتداي خيابان سعدی، پلاک 180

مرند، خیابان جلفا، روبروی مدرسه لقمان، خیابان شهید شفیعی، جنب دفتر پلیس+10

میانه، خيابان سرآسیاب، جنب فروشگاه اتکا

هشترود، خيابان دانشگاه، ساختمان اداره تعاون، طبقه همكف

کلیبر، خيابان فرمانداری، نرسیده به سه راه جانانلو، جنب آموزشگاه رانندگی وحدت