آدرس و شماره تلفن شعب دادگاه عمومی و کیفری تبریز

report گزارش

سوال شده توسط ali sedqi در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام

نشانی وب سایت ، لیست آدرس و شعب دادگاه های عمومی حقوقی و کیفری و خانواده و مجتمع قضایی در تبریز رو میخواستم ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل سرخان

profile
up
down

با سلام

آدرس مجتمع قضایی شهید بهشتی تبریز (شعب دادگاه) : استان آذربایجان شرقی - تبریز -خیابان وکیل ( گلکار سابق )- خیابان بعثت - تقاطع رسالت - مجتمع قضایی شهید بهشتی

آدرس مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی تبریز(شعب دادگاه) : تبریز - خیابان آذربایجان - نرسیده به میدان آذربایجان - مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی تبریز

آدرس مجتمع قضایی شهید مدنی شهرستان تبریز (شعب دادگاه) : استان آذربایجان شرقی - شهرستان تبریز - جاده باسمنج - نرسیده به شهر باسمنج - مجتمع قضایی شهید مدنی

آدرس مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی تبریز(شعب دادگاه) : تبریز - خیابان آذربایجان - نرسیده به میدان آذربایجان - مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی تبریز

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب بخش خسروشاه : استان آذربایجان شرقی - خسرو شاه- خیابان امام خمینی شمالی - میدان الغدیر- خیابان شهداء - ساختمان دادگاه عمومی و شوراهای حل اختلاف خسرو شاه

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان آذرشهر : استان آذربایجان شرقی - شهرستان آذرشهر - جاده تبریز آذرشهر - جنب کارخانه لوله سازی

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب بخش گوگان : گوگان - خیابان امام خمینی - میدان هلال احمر - دادگاه عمومی بخش گوگان

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان اسکو : استان آذربایجان شرقی - شهرستان اسکو – خیابان 25 متری میلان – ساختمان دادگستری شهرستان اسکو

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب بخش ایلخچی : ایلخچی - روبروی تربیت بدنی ایلخچی - ساختمان دادگاه عمومی بخش

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب بخش ایلخچی : استان آذربایجان شرقی - ایلخچی - خیابان امام خمینی (ره) - اول جاده خاصه لر

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان اهر : استان آذربایجان شرقی - شهرستان اهر- شهرک شیخ شهاب - فاز یک - ساختمان دادگستری

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان اهر : اهر - میدان بیگلری - ساختمان دادگستری اهر - ساختمان دادگستری و دادسرا

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب بخش خاروانا : خاروانا - خیابان شهرداری - بالاتر از دانشگاه پیام نور - ساختمان دادگاه عمومی بخش خاروانا

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب دادگستری شهرستان هوراند : شهرستان هوراند – خیابان امام – روبروی جهاد کشاورزی

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان ورزقان : ورزقان - خیابان 20 متری ورزش - جنب مجتمع فرهنگی - ساختمان دادگستری و دادسرا