آدرس و شماره تلفن شعب دادگاه عمومی و کیفری خراسان رضوی

report گزارش

سوال شده توسط atiye naderi در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام

نشانی وب سایت ، لیست آدرس و تلفن شعب دادگاه های عمومی حقوقی و کیفری و خانواده و مجتمع قضایی در مشهد رو میخواستم ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل سرخان

profile
up
down

سلام

"آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان فیروزه : استان خراسان رضوی - شهرستان فیروزه - جنب سیلوی گندم

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان فیروزه : 43524520 43524521 43524523

آدرس مجتمع قضایی شهید بهشتی دادگستری شهرستان مشهد : مشهد - بلوار مدرس بین مدرس 2 و 4 - مجتمع امام خمینی

تلفن مجتمع قضایی شهید بهشتی دادگستری شهرستان مشهد :

آدرس مجتمع قضایی شهید بهشتی دادگستری شهرستان مشهد : مشهد-بلوار شفا،شفای30

تلفن مجتمع قضایی شهید بهشتی دادگستری شهرستان مشهد :

آدرس مجتمع قضایی عدالت شهرستان مشهد : استان خراسان رضوی - شهرستان مشهد - بلوار شهید شیرودی - نبش شیرودی 13

تلفن مجتمع قضایی عدالت شهرستان مشهد :

آدرس مجتمع قضایی شهید هاشمی نژاد شهرستان مشهد(شعب دادگاه) : مشهد - خیابان کوهسنگی - میدان الندشت - دادگاههای عمومی جزایی شهید قدوسی مشهد

تلفن مجتمع قضایی شهید هاشمی نژاد شهرستان مشهد(شعب دادگاه) :

آدرس مجتمع قضایی ثامن شهرستان مشهد(شعب دادگاه) : مشهد- بست پائین خیابان نواب 2 مقابل پیر پالان دوز

تلفن مجتمع قضایی ثامن شهرستان مشهد(شعب دادگاه) :

آدرس مجتمع قضایی ثامن شهرستان مشهد(شعب دادگاه) : استان خراسان رضوی - مشهد- بست پائین خیابان نواب 2 مقابل پیر پالان دوز

تلفن مجتمع قضایی ثامن شهرستان مشهد(شعب دادگاه) :

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان بردسکن : استان خراسان رضوی - شهرستان بردسکن - بلوار ولیعصر - جنب اداره منابع طبیعی

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان بردسکن : 3-05155423711

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان تایباد : استان خراسان رضوی - شهرستان تایباد- بلوار امام حسین(ع)- جنب ترمینال مسافربری- پ281

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان تایباد : 3-5154524870

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان تربت جام : استان خراسان رضوی - شهرستان تربت جام - خیابان امام خمینی - پل امام خمینی- پلاک653

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان تربت جام : 15-05152527411

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان تربت حیدریه : استان خراسان رضوی - شهرستان تربت حیدریه- خیابان فردوسی شمالی - میدان شهداء - ساختمان دادگستری تربت حیدریه

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان تربت حیدریه : 9-051-52225115

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان چناران : ستان خراسان رضوی - شهرستان چناران - پشت جاده سنتو - خیابان شهید بهشتی

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان چناران : 2- 05146123461

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان خلیل آباد : استان خراسان رضوی - شهرستان خلیل آباد- انتهای خیابان باهنر - بعد از پارک جنگلی

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان خلیل آباد : 5157721056

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان خواف : استان خراسان رضوی - شهرستان خواف - خیابان فرمانداری

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان خواف : 5154222126

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان درگز : درگز

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان درگز :

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان رشتخوار : استان خراسان رضوی - شهرستان رشتخوار- بل امام رضا - نبش بلوار معلم

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان رشتخوار : 2-05156223180

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان سبزوار : استان خراسان رضوی - شهرستان سبزوار - بلوار کشاورز- ابتدای جاده توحیدشهر

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان سبزوار : 9- 44671120

"آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان سرخس : استان خراسان رضوی - شهرستان سرخس- انتهای طالقانی غربی

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان سرخس : 34522760-051 34522219-051

" "آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان فریمان : استان خراسان رضوی - شهرستان فریمان- انتهای بلوار امام رضا غربی - روبروی ایران خودرو

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان فریمان : 34623451 34623452

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان مه ولات : استان خراسان رضوی - شهرستان مه ولات - شهر فیض آباد- خیابان عدالت

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان مه ولات : 4-05156726641

آدرس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان قوچان : استان خراسان رضوی - شهرستان قوچان - بعد از میدان کشتی

تلفن دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان قوچان : 5147221172

بااحترام