آیا امکان اشتباه در اداره مالیات وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط لعلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. بنده برای بانک از اداره مالیات درخواست استعلام کردم که پاسخی که ارسال کردند به بانک وجود بدهی را نشان می دهد در حالی که من هیچ فعالیت اقتصادی و هیچگونه سابقه ای ندارم! آیا امکانش هست که این جواب اشتباه ارسال شده باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

سلام دوست عزیز. بله امکان اشتباه وجود دارد. شما می توانید به حوزه مربوطه مراجعه کنید و بررسی کنید که چرا این مالیات را برای شما نوشته اند و سر منشا آن چیست. پس از بررسی در صورتی که مغایرت یا اشتباهی وجود داشته باشد می توانید آن را رفع نمایید.