رفع خطای "یک اعتراض باز وجود دارد " در سامانه مالیات

report گزارش

سوال شده توسط رضا جباری مقدم در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم برگه تشخیص مالیات اعتراض بزنم اما با این خطا رو به رو میشم که یک اعتراض باز وجود دارد در حالی که این اولین بار هست که من اعتراض میزنم و هیج اعتراضی هم تا به حال ثبت نکردم میشه بفرمایید من چه باید بکنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ناصری

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. در صورتی که هیچ اعتراضی تا به حال ثبت نکردید خطای سیستم هست و احتمالا کمی بعد مجدد امتحان کنید رفع میشه اما اگر نشد به صورت حضوری به اداره مالیات مراجعه کنید. نگران نباشید چون همونطور که گفتم صرفا مشکل سیستمی هست.