آیا امکان بازنشستگی خانم بالای 55 سال سن با هر سابقه ای وجود داره؟

report گزارش

سوال شده توسط مائده احمدی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. من 55 سالم هست و با سه سال سایقه بیمه میخوام که خودم رو بازنشسنه کنم. آیا با این سه سال سابقه بیمه میتونم حقوق 3 روز بعد از بازنشستگی رو دریافت کنم یا بایستی سابقه کارم رو به ده سال برسونم؟ پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رعنا زهدی

profile
up
down

سلام.

طبق قانون کار، خانم ها میتونن با داشتن 55 سال تمام و حداقل ده سال سابقه بیمه، با ده روز حقوق خودشون رو بازنشسته کنن.