مناسب ترین روش بازنشستگی پیش از موعد با 16 سال سابقه بیمه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط الهام علیزاده در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. من 40 سال دارم و تا پایان 1401 می توانم 16 سال سابقه بیمه را پر کنم. بنا به دلایل شخصی کار کردن برای من خیلی سخت شده. از طرف دیگر نیاز مالی هم دارم و نمیخوام این 16 سال سابقه بیمه رو از دست بدم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

عرض ادب و احترام

با این میزان سابقه نمیتوانید بازنشسته شوید. مگر اینکه از کار افتاده باشید. در صورت وجود بیماری یا بیمه پردازی خود را تا رسیدن به 20 سال سابقه بیمه برسانید. به این نکته نیز توجه کنید که تا آن زمان بایستی مشمول قانون کار هم باشید.

بااحترام