آیا امکان طرح دعوی از اداره دارایی برای مالیات بر ارزش افزوده هست؟

report گزارش

سوال شده توسط omidnikbakht در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میخواستم ببینم آیا امکانش هست که من از اداره دارایی برای مالیات بر ارزش افزوده طرح دعوی انجام بدم در شورای عالی مالیات؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضاپودینه ذاتی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز همچین چیزی در شورای عالی مالیاتی ممکن نیست و شما نمیتوانید در شورای مالیاتی طرح دعوی در مورد ارزش افزوده انجام بدهید. برای این کار شما ابتدا باید به اداره مالیات، هیئت بدوی حل اختلاف، هیئت تجدید نظر و در نهایت دیوان عدالت اداری بروید.

بااحترام.