آیا امکانش هست که در مورد مالیات بر ارزش افزوده از شورای عالی مالیاتی شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط ابراهیم قندی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بپرسم آیا امکانش هست که در مورد مالیات بر ارزش افزوده از شورای عالی مالیاتی شکایت کرد؟ یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضاپودینه ذاتی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز اداره دارایی با اداره مالیات بر ارزش افزوده دو اداره جدا از هم هستند و شورای عالی مالیاتی هیچ احاطه ای ندارد بر اداره ارزش افزوده بنابراین قبل از شکایت به این موضوع دقت فرمایید. شاید نیاز باشد به خود اداره ارزش افزوده شکایت خود را اعلام کنید.

با احترام