آیا امکان پرداخت مالیات برای تنها یک دستگاه کارت خوان وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط احمدرضا شعبانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میخواستم ببینم امکانش هست که من برای مغازه خودم دوتا دستگاه پوز بگیرم اما فقط یکی رو به دارایی معرفی کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی عباسی

profile
up
down

با سلام. شما حتی این کار را هم اگر انجام دهید به هرحال دستگاه پوزی که معرفی نکردید به دارایی به یک حساب بانکی متصل است و سازمان امور مالیاتی اطلاعات آن را از طریق بانک مرکزی دارد زیرا بانک مرکزی اطلاعات شما را به دارایی ارسال می کند.

در نهایت اعلام نکردن این مسئله تنها برای خودتا عواقب و جریمه به دنبال خواهد داشت.