آیا وارد کردن کد ملی مشتری حقیقی در فاکتور رسمی الزامی است؟

report گزارش

سوال شده توسط میثم شرافتی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام

می خواستم بپرسم آیا الزامی وجود داره که مشتری حقیقی در فاکتور رسمی حتما کد ملی وارد کنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط موسی فرجی

profile
up
down

بله، ارائه کردن اطلاعات مربوط به هویت مانند کد ملی برای اشخاص حقیقی و کد اقتصادی برای افراد حقوقی براساس قانون الزامی است.

براساس مفاد قانون موصوف، ماده ۱۹ و همین طور براساس مفاد راهنمای صورتحساب فروش خدمات و کالا، کسانی که مشمول این نظام هستند، وظیفه دارند که اطلاعات شخصی مربوط به متعاملین مانند نام، کد ملی یا کد اقتصادی (بر حسب مورد)، کد پستی به همراه آدرس کامل را برای خریداران و فروشندگان به طور کامل ثبت کنند. تمامی اشخاصی که مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده هستند در واقع وظیفه دارند که قانون را به طور صحیح اجرا کنند.