آیا ایمپلنت و ارتودنسی تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه رادمنش در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم که آیا ایمپلنت و ارتودنسی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. خیر هزینه هایی مثل ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و به طور کلی هزینه های زیبایی که بر روی فک و لثه انجام میشوند تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند.(تنها در بعضی از بیمه های گروهی این هزینه ها تحت پوشش قرار دارند و در صورتی که در شرکتی شاغل هستید که کارمندان را به صورت گروهی بیمه تکمیلی کرده، میتوانید درخواست دهید که با شرکت بیمه در این خصوص مذاکره کند)