دوره انتظار در بیمه تکمیلی به چه معناست؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه رادمنش در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام لطفا توضیح بدید که دوره انتظار در بیمه تکمیلی به چه معنا هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام. دوره انتظار بیمه مدت زمانی هست که پس از خرید بیمه تکمیلی شخص نمیتواند از بیمه استفاده کند و می بایست تا پایان آن مدت صبر کند و در صورتی که پیش از پایان این مدت فرد دچار آسیب یا سانحه یا درمانی قرار بگیرد که تحت پوشش بیمه بوده، بیمه نسبت به آن مسئولیتی ندارد و جبران خسارت نمیکند.

در حال حاضر دوره انتظار برای پوشش جراحی سه ماهه و برای زایمان 9 ماهه است. یعنی چنانچه خانمی دو ماهه باردار باشد و تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرد، از آنجایی که 7ماه بعد زایمان خواهد کرد، هزینه های مربوط به زایمان تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد زیرا این 7ماه فاصله ی شروع بیمه تا زایمان از دوره انتظار بیمه که 9ماه بوده کمتر بوده است؛ درواقع درصورتی که خانم بخواهد از بیمه تکمیلی زایمان استفاده کند لازم است قبل از بارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته باشد.